Instant Gaming EU
 
 

Undying

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Undying is een ongebruikelijke benadering van het survivalgenre. Jij bent Anling, een vrouw die probeert te overleven in een wereld die geteisterd wordt door zombies. Je had het al moeilijk genoeg om genoeg middelen te verzamelen voor jou en je zoon om te overleven, maar het wordt nog erger als een van de zombies je weet te bijten. Weten welk lot je te wachten staat is erg, maar een kind hebben dat de gevaren van deze wereld zal moeten trotseren als jij er niet meer bent, is een grotere zorg. Anling heeft nog maar weinig tijd, en ze zal haar zoon koste wat kost klaar moeten stomen voor de toekomst.



    Verken de wereld rond je huis en ga op zoek naar extra hulpbronnen. Je zult genoeg eten en drinken moeten vinden om jullie beiden te onderhouden en medicijnen om de infectie te vertragen en meer tijd te winnen. Leer je zoon Cody hoe hij moet vechten, hoe hij moet koken en hoe hij op zichzelf moet overleven. Hij zal de basis van het overleven moeten leren voordat jij er niet meer bent. Koester jullie momenten samen en leer over loslaten in dit emotionele avontuur waar familie het belangrijkste is.



    Undying is een unieke ervaring die je de waarde leert inzien van de kleine dingen terwijl je vecht om onder druk te overleven.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Undying

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Undying

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief