Instant Gaming EU
 
 

Orwell: Ignorance is Strength

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Bedrog en nepnieuws horen allemaal bij je werk in Orwell: Ignorance is Strength. In het tweede seizoen van het politieke strategiespel Orwell is het je doel informatie te beheersen ten voordele van je factie - dat wil zeggen, je bewerkt "de waarheid" om de geesten van de bevolking te beïnvloeden.



    Je bent lid van The Office, de veiligheidstaakgroep van je land. Je onderzoekt politieke opruiers die onrust stoken tussen je natie en het naburige land Parges. In het bijzonder richt je je op de revolutionaire blogger Rhaban Vhart. Om zijn versie van het nieuws te weerleggen, moet je zijn persoonlijke leven doorspitten, evenals dat van zijn vrouw en broer. Je onderzoekt webpagina's, berichten op sociale media, en zelfs privé berichten om vuil te vinden. Bepaal verborgen agenda's en ontmasker de mensen erachter voor ze succes kunnen hebben.



    Gebruik een scala aan digitale hulpmiddelen om verhalen te manipuleren die de regering aan het volk zal voeren. Wapen feiten en verhalen en gebruik ze om het leven van opruiers te verwoesten. Alleen dan kun je een eind maken aan de onrust onder de bevolking en de vrede tussen de twee landen bewaren.



    Orwell: Ignorance is Strength is een spel over politiek, en politiek is nooit zuiver.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Orwell Ignorance is Strength

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Orwell: Ignorance is Strength

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief