Instant Gaming EU
 
 

Heroes of Hammerwatch

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Uit hetzelfde hout gesneden als Gauntlet en Diablo is Heroes of Hammerwatch een rogue-lite RPG dungeon crawler die zich afspeelt in het Hammerwatch universum.



    Stel je party samen in je eentje of met maximaal drie vrienden. Kies een van de zeven verschillende avontuurlijke klassen, elk met hun eigen bijbehorende stats en vaardigheden. Begin je avonturen in het stadje Outlook. Vervul missies voor de inwoners van het stadje om beloningen en ervaring te verdienen. Duik in procedureel gegenereerde kerkers waar hordes monsters op je wachten. Kom levend terug met rijkdom en glorie.



    Je helden doen ervaring op en worden mettertijd krachtiger. Maar pas op: als je sterft, verlies je al je bezittingen en beloningen die je verzameld hebt.



    Maar er is goed nieuws: de verbeteringen die je aan Overlook hebt aangebracht blijven bestaan en helpen toekomstige personages. Kies uit 10 verschillende gebouwen, elk met zijn eigen voordelen. En als je het spel voltooid hebt, begin je opnieuw met New Game+ voor een nog grotere uitdaging!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Heroes of Hammerwatch

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Heroes of Hammerwatch

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief