Instant Gaming EU
 
 

Aces of the Luftwaffe - Squadron

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Aces of the Luftwaffe - Squadron is een adrenaline-pompende actievolle shooter vol met intense luchtgevechten! Sluit je aan bij de geallieerde strijdkrachten in hun strijd tegen de meedogenloze aanval van de nazi-strijdkrachten.



    De gameplay bestaat uit spannende shootouts en behendige manoeuvres. Spelers moeten ook hun vliegtuigen aanpassen met krachtige upgrades voor een meeslepende ervaring.



    Visueel ziet Aces of the Luftwaffe - Squadron er spectaculair uit, met dynamische beelden en verbluffende animaties die de Tweede Wereldoorlog tot leven brengen. De audio van het spel draagt bij aan de sfeer met zijn hartverscheurende soundtrack en realistische geluidseffecten voor een meeslepend avontuur!



    Bovendien zijn er verschillende piloten die de spelers helpen om gemakkelijker te vliegen. Dit vereist snelle reflexen om je vijanden te slim af te zijn en de overwinning te behalen.



    Al met al zal Aces of the Luftwaffe - Squadron elke fan van WWII shooters zeker aanspreken. Met zijn supersnelle gevechten en oogstrelende graphics - het zal zeker voor uren vermaak zorgen voor zowel jong als oud!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Aces of the Luftwaffe Squadron

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor Xbox te activeren op Xbox Live.

     

    Download jouw spel gratis via de verkoper of uitgever.

    Opmerkingen over Aces of the Luftwaffe - Squadron

    BaihuClaw
    BaihuClaw
    1 jul. 2022 23:45on dlcompare.com
    When I open the game, a screen with the statue of liberty appears and the game did not start even though I waited there for minutes.
    Wanneer ik het spel open, verschijnt er een scherm met het vrijheidsbeeld en het spel startte niet, ook al wachtte ik daar minutenlang.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief