Eneba COM
 
 

NARAKA: BLADEPOINT

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Naraka: Bladepoint is een third-person 3D actie online spel, waarin spelers het tegen elkaar opnemen in een open wereld. Je belangrijkste doel is om je tegenstanders te verslaan. Voor dit doel kun je proberen om ze in aantal te overtreffen met de hulp van andere spelers of zelfs proberen om ze in een hinderlaag te lokken. Om goede resultaten in de strijd te behalen moet je je aanvallen goed timen. Elk wapen in het spel voelt anders aan en hun kennis kan de weegschaal van overwinning in uw voordeel doen kantelen.



    Het spel speelt zich af in het land genaamd Morus, dat is geïnspireerd op de Aziatische cultuur. De kaart kan worden doorkruist met behulp van een grijphaak die je toegang geeft tot onbereikbare plaatsen. Het verkenningssysteem is gebaseerd op bewegingen uit parkour en je kunt je vastgrijpen aan elementen die uit de muren steken, aan de randen hangen en zelfs over bijna verticale oppervlakken rennen. Personages, wapens en hun animaties, geluid en belichting zijn prachtig vormgegeven in een oosterse grafische stijl, gebaseerd op de Chinese popcultuur.

    Lees verder

    Beste prijzen voor NARAKA BLADEPOINT

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over NARAKA: BLADEPOINT

    John adam
    John adam
    13 mei 2021 20:35on dlcompare.fr
    La communauté des joueurs doit pousser les jeux indépendants. Ce jeu a l'air amusant af! Je dois en voir plus sur les développeurs. cela ressemble à l'un de ces jeux où vous commencez à vous sentir au début et plus vous jouez, vous commencez à voir que vous n'êtes pas aussi bon que vous le pensiez. Je ne peux pas attendre la sortie de la console! J'améliore également mes compétences de jeu et je suis ce blog de jeu xfire.com pour obtenir des conseils.
    De spelgemeenschap moet onafhankelijke spellen promoten. Dit spel ziet er leuk uit! Ik moet meer zien van de ontwikkelaars. dit ziet eruit als een van die spellen waar je eerst gevoel bij krijgt en hoe meer je speelt, je begint in te zien dat je niet zo goed bent als je dacht. Ik kan niet wachten tot de console uitkomt! Ik ben ook mijn gamevaardigheden aan het verbeteren en volg deze xfire.com gameblog voor tips.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief