Instant Gaming EU
 
 

Goodbye Volcano High

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Heb je ooit het gevoel gehad dat je stil stond te wachten op een teken, een verandering, een verbetering?



    Goobye Volcano High is een indie spel ontwikkeld en verdeeld door KO_OP dat zich afspeelt in een wereld die bevolkt wordt door wezens die eruit zien als een mengeling tussen dieren en antropomorfe dinosaurussen. In dit geheel met de hand getekende verhalende spel moet je Fang, een soort vermenselijkte pterodactylus die net achttien is geworden, door het laatste schooljaar loodsen, en alle uitvloeisels van pubergevoelens die dat met zich meebrengt in goede banen leiden. Je plaats in de wereld vinden, voor een dinosaurus van die leeftijd, is geen gemakkelijke opgave, maar we zijn er allemaal geweest.



    Als een op verhalen gebaseerd spel laat Goodbye Volcano High je keuzes maken waarvan de gevolgen een grote invloed zullen hebben op het verloop van Fang's leven. De titel bevat een veelheid aan minigames waarvan de uitkomst het verhaal niet in het minst breekt.



    Het leiden van het leven van een tiener met zijn ups en downs, gezien door een schitterende tekenfilm, stelt je in staat je onder te dompelen in een prachtige kleurrijke wereld!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Goodbye Volcano High

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Goodbye Volcano High

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief