Instant Gaming EU
 
 

Little Devil Inside

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Little Devil Inside is een actie-avontuur RPG die je meeneemt naar een wereld die mensen delen met andere intelligente rassen en monsters. Het spel heeft een minimalistisch universum dat steampunk en fantasy thema's combineert om je een epische verhaallijn te bieden met vele queesten om te voltooien, terwijl je de totale vrijheid hebt om de wereld te verkennen zoals je wilt. Je doorkruist allerlei soorten omgevingen, van stedelijke locaties tot woestijnen, bossen, bergen, en meer. Als je niet alleen wilt reizen, kun je metgezellen inhuren die je helpen bij je ondernemingen of in coöperatieve modus met andere spelers spelen.



      Overlevingselementen spelen ook een belangrijke rol in het spel, je moet grondstoffen zoeken om je groep op de been te houden en schuilplaatsen vinden om je tegen slechte weersomstandigheden te beschermen. Je zult tegen veel bedreigingen moeten vechten terwijl je de wereld vanLittle Devil Inside verkent. Om dat te doen heb je een breed scala aan wapens tot je beschikking. Het spel bevat ook een ontwikkelingssysteem voor je personages, waarmee je ze sterker kunt maken door hun wapenuitrusting, wapens en uitrusting te verbeteren.



      Het hoofdpersonage kan ook op rijdieren rijden en een verscheidenheid aan voertuigen besturen om veiliger en sneller door de wereld te reizen. Mechanische voertuigen zullen regelmatig reparaties nodig hebben en kunnen ook opgewaardeerd worden.



      Er zijn ook dynamische gebeurtenissen inLittle Devil Inside. Deze variëren van kleinere met interessante plaatsen om te verkennen en schatten om te ontdekken, tot epische eindbaasgevechten met een korte verhaallijn waarin je hindernissen moet overwinnen om je tegenstander uit te schakelen.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Avontuur.

      Opmerkingen over Little Devil Inside

      • Technische informatie

      • Categorieën : Avontuur , Vertelling
      • Uitgever : Neostream Interactive
      • Ontwikkelaar : Neostream Interactive
      • Modus : Solo
      • Systeemvereisten
        • Minimaal
        • OS : TBD
      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief