Instant Gaming EU
 
 

Disgaea 6 : Defiance of Destiny

    Maak een prijswaarschuwing aan

    Topwinkels

      Disgaea 6 : Defiance of Destiny is het eerste spel in de serie met 3D beelden, Super Reïncarnatie, en aanpasbare gameplay instellingen. Dit spel presenteert over-the-top tactische gevechten, compleet met waanzinnige speciale aanvallen en een grote verscheidenheid aan bondgenoten om uit te kiezen. Pas je gameplay aan met functies als Auto, Retry, en Replay of test je vaardigheden in de After Story, Carnage Dimension en Rasetsu Dimension.



      Zed is een nederige zombie die het op de laagste trede van de Netherworld ladder goed heeft, samen met zijn zus Bieko en zijn demonische hondachtige metgezel, Cerberus. Wanneer een God van Vernietiging hun manier van (on)leven bedreigt, moet Zed zijn unieke gave van Super Reïncarnatie aanwenden om de naderende dreiging het hoofd te bieden. Ga met hem mee en verken de chaotische Netherworlds en ontmoet de "koning van de mensenwereld", prinses Melodia, Ivar de intimiderende Overlord, en Majolene het magische meisje.

      Lees verder


      Onze excuses, maar we hebben momenteel geen prijsinformatie beschikbaar voor %naam%.
      We verzoeken je vriendelijk om later terug te komen of te overwegen om een ander land of een andere valuta te selecteren.
      Bedankt voor je begrip en geduld.

      Je hebt ook de optie om producten te verkennen die tot dezelfde categorie behoren als %naam%: Rollenspellen.

      Opmerkingen over Disgaea 6 : Defiance of Destiny

      Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

      Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief