Instant Gaming EU
 
 

Urtuk: The Desolation

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Overleef de woestenij van een post-apocalyptische wereld in Urtuk: the Desolation. Een tactische RPG die zich afspeelt in een grimmige, low-fantasy open wereld, concentreert Urtuk zich op de harde realiteit van het vechten. Versla je vijanden en plunder hun lichamen om te overleven in een genadeloze omgeving.



    Volg Urtuk, een ontsnapte uit het Sanatorium en een slachtoffer van afschuwelijke experimenten. Gemuteerd door blootstelling aan de Life Essence moet Urtuk door het land zwerven in een wanhopige zoektocht naar een geneesmiddel. Zonder enige manier om zijn afschuwelijke mutatie te stoppen, zal hij zeker omkomen.



    Verken een vreemde en vijandige omgeving in een procedureel gegenereerde campagne. Vecht in turn-based gevechten op grootschalige zeshoekige kaarten. Omsingel en flankeer je vijanden om kritieke treffers te krijgen, of duw ze naar omgevingsgevaren zoals spikes en richels. Plunder ze en verkrijg upgrades rechtstreeks van je verslagen vijanden. Leer nieuwe vaardigheden door bepaalde bewegingen uit te voeren in gevechten. Gebruik combo aanvallen om vijanden snel en strategisch uit te schakelen. Vecht tegen afzichtelijke bazen die uit een nachtmerrie zijn geboren.



    Urtuk: The Desolation bevat handgetekende kunst en een compromisloze visie op een stervend rijk, gevuld met wanhopige personages en onuitsprekelijke wezens die maar al te graag bereid zijn je te verscheuren. Voor Urtuk telt alleen overleven. Neem de wapens op en wees er klaar voor - want zeker is dat er bloed zal vloeien.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Urtuk The Desolation

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Urtuk: The Desolation

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief