Eneba COM
 
 

Curious Expedition 2

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Een alternatieve geschiedenis wacht om verteld te worden in Curious Expedition 2, een roguelike verhalende RPG die zich afspeelt in de late jaren 1880. In deze wereld zijn mysterieuze eilanden in de oceanen begonnen te verschijnen. De Explorers Club heeft je de opdracht gegeven een expeditie naar deze nieuwe landen te leiden om schatten mee terug te nemen naar de komende wereldtentoonstelling in Parijs. Wat volgt is een episch verhaal, terwijl je de gevaren trotseert van deze vreemde nieuwe wereld vol wezens en exotische mensen.



    Curious Expedition 2 bevat een procedureel gegenereerde wereld. Elke speelbeurt introduceert nieuwe omgevingen die je kunt verkennen. Evenzo verandert ook het verhaal om elke expeditie uniek te maken. Afhankelijk van de keuzes die je in het spel maakt, ontmoeten je personages nieuwe mensen, vormen relaties, ontwikkelen ziektes, enzovoort.



    Aangezien dit een expeditie is, moet je de middelen van je gezelschap beheren om ze op de been te houden. Je moet ze ook uitrusten met uitrusting en wapens, en hun moreel op peil houden met alcohol en chocolade om ze te helpen de zware tocht gezond door te komen. En als ze geconfronteerd worden met gevaarlijke wezens, moet je ze in de strijd leiden met behulp van dobbelsteen-mechanieken.



    Met verrukkelijk artwork, geïnspireerd op De Avonturen van Tin-Tin en soortgelijke Europese werken, isCurious Expedition 2 een unieke spelervaring die je uitnodigt in een steeds veranderende wereld. Ben je dapper genoeg om binnen te gaan?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Curious Expedition 2

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Curious Expedition 2

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief