Instant Gaming EU
 
 

Eximius: Seize the Frontline

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ervaar oorlog vanuit het perspectief van zowel een commandant als een soldaat in Eximius: Seize the Frontline. Een unieke multiplayer hybride tussen real-time strategie en een first-person shooter game, Eximius zet twee teams van vijf tegen elkaar in een oorlog van strategie, logistiek, en snelle trekker vingers. Zowel slimheid als vuurkracht zijn nodig om de dag te winnen.



    Het spel biedt een multi-rol type gameplay. Spelers kunnen kiezen uit twee rollen: een commandant en vier officieren.



    Als commandant kun je een basis bouwen, een AI-leger trainen en ondersteuning oproepen om je team te helpen in een vuurgevecht. Je kunt ook deelnemen aan het gevecht als dat nodig is. Commandanten moeten worden voorgedragen door het team.



    Als officier leid je een team van AI-soldaten om de vijand te bestrijden in een RTS-oorlog door belangrijke gebieden te veroveren. Je mag ook uitrusting gebruiken en upgraden en gevechtspakken dragen.



    Er zijn twee manieren om te winnen: verzamel de meeste overwinningspunten, of vernietig de vijandelijke basis. Beslis welke speelstijl je kiest en welke uitrusting je meeneemt. Onderzoek nieuwe technologieën om je wapens te upgraden. Roep een luchtaanval uit en gebruik krachtige gevechtspakken om het tij te keren. Pas de juiste strategie toe om de overwinning te pakken in Eximius: Seize the Frontline.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Eximius Seize the Frontline

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Eximius: Seize the Frontline

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief