Instant Gaming EU
 
 

Hobo: Tough Life

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wie zegt dat daklozen niet over wat eigen macht kunnen beschikken? In de stedelijke survival RPG Hobo: Tough Life, speel je een dakloze op de gemene straten van de fictieve Europese stad Praslav. Het is net na de Koude Oorlog en veel mensen hebben hun fortuin zien keren, waardoor ze in de kou zijn komen te staan. En de winter is op komst.



    Je moet op de een of andere manier zien te overleven op straat. Je kunt er niet omheen: leven zonder onderdak is zwaar. Je moet voedsel zoeken, gevoed blijven, voor je hygiëne zorgen, en twijfelachtige morele keuzes maken. Je moet verhongering, ziekte, slecht weer en de wet zien te vermijden. Erger nog, er zijn geen heiligen. Zelfs als je je aan het rechte pad houdt, krijg je zelf met misdadigers te maken, dus pas goed op. Het ergste van alles is de tijdslimiet - je moet genoeg voorraden verzamelen en een schuilplaats gereed hebben voor de winter aanbreekt.



    Het leven is hard, maar er is ook een sprankje licht te vinden. Leer de verhalen kennen van alle anderen die de straten met je delen. Voer queesten uit, maak vrienden, verdedig je tegen vijanden, en sluit je aan bij facties. Je kunt zelfs de Daklozenkoning worden, als je je kaarten goed speelt.



    Hobo: Tough Life is net zo hard als het leven dat het probeert na te bootsen. Red je het tot de lente?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Hobo Tough Life

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Hobo: Tough Life

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief