Instant Gaming EU
 
 

Highrisers

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    HighRisers is een single-player survival RPG met retro-stijl 2-D graphics. Je moet je omgeving verkennen om wapens, chemicaliën en bouwmaterialen te vinden die je kunt gebruiken om de zogenaamde dromers, vreemde zombie-achtige wezens die je stad achtervolgen, te ontwijken of te verslaan. Om je in veiligheid te brengen heb je een helikopter, die helaas in erg slechte staat is, en die je moet oplappen om een korte vlucht naar het volgende gebouw te kunnen maken.



    Om je te helpen heb je een team met verschillende vaardigheden die in verschillende situaties van pas komen. Ike is een ervaren helikopterpiloot die goed is met reparaties en dingen opblazen. Jes is een hacker die haar weg weet in allerlei soorten elektronica en alles uit elkaar kan halen. Ann is een wetenschapper die kan uitdokteren hoe je op nieuwe manieren met de dromers kunt omgaan. Tenslotte heb je Mo, een grote gespierde man die betrouwbaar is, zware voorwerpen kan dragen en met dromers kan afrekenen zonder kostbare munitie te verspillen.



    In HighRisers bepaal je welke vaardigheden je wilt ontwikkelen via een vaardigheidsboom, je moet beslissen wanneer het tijd is om je op medicijnen te richten en wanneer op reparaties of nieuwe wapens. Je keuze zal het verschil zijn tussen leven en dood. Als het ochtendgloren aanbreekt, mag je, als je erin slaagt de helikopter goed genoeg te repareren, naar een ander gebouw gaan en het helemaal opnieuw doen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Highrisers

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Highrisers

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief