Eneba COM
 
 

Patch Quest

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken het land van Patchlantis in Patch Quest, een luchtige, rogue-lite Metroidvania waarin elk schepsel dat je tegenkomt je rijdier kan zijn! Je wordt door de Explorer's Guild op onderzoek gestuurd naar Patchlantis, een eens bloeiende beschaving die onder de voet gelopen is en door de wildernis is heroverd. Overal waar je kijkt zijn vreemde wilde beesten, boobytraps, en een vijandige omgeving. Het is aan jou om deze wilde plek te temmen.



    Waar wilde dingen zijn. Verken kustlijnen, bergen, woestijnen, en meer. Elke nacht herschikt een krachtige storm Patchlantis, zodat je wakker wordt op een heel nieuw eiland. Leg flarden van de wildernis vast en catalogiseer de wilde dieren die er leven. Verzamel monsters van planten die je tot tuinen kunt laten groeien, die je dan kunt gebruiken om de wildernis te heroveren.



    Vang en laat los. De beesten van Patchlantis zijn gevaarlijk, maar ze kunnen ook getemd worden en tot rijdieren gemaakt worden. Elk beest heeft zijn eigen speciale eigenschappen. Vang ze met je lasso en ontdek wat ze allemaal kunnen.



    Vlieg door de lucht met Buzzerker. Graaf je ondergronds in met Sandmander. Bestook vijanden met vuur met Combusdile. Ren om vijanden heen met Velostrich. En er is nog veel meer!



    Word mettertijd beter. Verwerf nieuwe voorwerpen, creëer betere affiniteiten met rijdieren, ontdek heiligdommen die je kracht geven, ontgrendel sluiproutes en poorten, en verbind je met je monsters. Er is veel te doen in Patch Quest, dus zadel op en verken!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Patch Quest

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Patch Quest

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief