Instant Gaming EU
 
 

The Hand of Merlin

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Hand of Merlin zet je op tegen eldritse monsters in een roguelike strategiespel waarin elk gevecht je laatste kan zijn. Je voert het bevel over drie helden op een wanhopige zoektocht die hen van Albion naar Jeruzalem naar de rand van een andere wereld brengt.



    Een tijd voor helden. Begin met een ridder, een boogschutter en een tovenaar, en bouw dan je roster uit door tijdens je avonturen prestaties te behalen. Elke held die je verwerft heeft zijn eigen unieke start-statistieken. Zorg dat je ze strategisch inzet op basis van hun rol om de komende gevechten te overleven. Verzamel verschillende uitrustingen en gebruik de Smid om de uitrusting van je personage te verbeteren.



    Vreemde oorlogen. Vecht intense turn-based gevechten uit op een isometrische kaart, waarbij je het terrein gebruikt om je te helpen het voordeel te krijgen. In het begin zitten menselijke tegenstanders je in de weg, maar naarmate het verhaal vordert neemt het een vreemde wending als je het opneemt tegen gruwelijke, buitenaardse monsters.



    Kies je lot. Tijdens bepaalde keuzes en gebeurtenissen mag je een kaart uit een hand kiezen, De kaart bepaalt welke beloningen je krijgt. Lacht het lot je toe, dan krijg je voorraden, geld, of roem, die je aan je gezelschap kunt besteden.



    Opdrachten, ontmoetingen en beloningen worden bij elke run van het spel gerandomiseerd. Welk lot staat je helden te wachten? Trek een kaart uitThe hand of Merlin en kom erachter.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Hand of Merlin

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over The Hand of Merlin

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief