Instant Gaming EU
 
 

Warhammer 40,000: Battlesector

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In Warhammer 40,000: Battlesector bepaal jij wie het tijdperk van de Crimson Dawn zal regeren: mensen of fiends. In Battlesector, een turn-based strategiespel, kun je het bevel voeren over een machtig leger en strijden om de heerschappij over Baal Secundus. Kies je de kant van de eerzame Blood Angels, of van de plunderende buitenaardse Tyranids?



    Vecht in een campagne. Doorloop 20 levels in de single-player campagne, waarin je sergeant Carleon en de zijnen bijstaat om de Tyranid plaag op Baal Secundus te verslaan.



    Verhoog je leger. Speel met enkele van de krachtigste eenheden in Warhammer 40K, waaronder de Sanguinary Priest, de Librarian Dreadnought, en de Hive Tyrant. Rust je leger uit met 50 verschillende soorten wapens en gebruik meer dan 60 unieke vaardigheden. Met Command Points kun je ook factie-specifieke luchtsteun oproepen, zoals een raket spervuur of een Tyranid Harpy aanval.



    Ten strijde! Voer turn-based gevechten op een kaartraster en leid tot 25 eenheden ten strijde. Zet helden in om je troepen te versterken. Gebruik actiepunten om aan te vallen, een bondgenoot te versterken, te sprinten, of op overwatch te gaan. Terwijl je vijanden doodt, krijg je Momentum Points die een Surge kunnen activeren, waarmee je nog meer acties kunt uitvoeren of een vaardigheid kunt upgraden.



    De oorlog wacht om gevoerd te worden. Aan welke kant kies je in Warhammer 40,000: Battlesector?

    Lees verder

    Beste prijzen voor Warhammer 40k Battlesector

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    CD-sleutel om te gebruiken op de GOG GALAXY-client om uw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Warhammer 40,000: Battlesector

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief