Eneba COM
 
 

Viscerafest

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Aaaah liefde! Wat zouden we niet doen voor degene van wie we houden? In Viscerafest speel je als Caroline, die smoorverliefd is op Athene Fetter, haar vriendje en degene met wie ze meer dan wat ook wil trouwen. Maar daarvoor heeft ze een ring nodig, en een goedkope is uit den boze, maar daar hangt een prijskaartje aan, en je bent niet bepaald vermogend. Gelukkig hoorde je onlangs dat tovenaar Cromune een premie op zijn hoofd heeft staan, en het is een mooie som. Als doorgewinterde huurling, een beetje gek, maar bovenal diep verliefd, besloot je dat dit geld van jou zal zijn. Het probleem is dat Cromune niet alleen is en dat hij een heel leger heeft dat hem beschermt, maar jullie liefde is sterker dan alles!



    Viscerafest is een retro FPS waarin je het op moet nemen tegen hordes vijanden. Om dit te doen heb je niet minder dan 9 verschillende wapens tot je beschikking. Om je doelen te bereiken en in leven te blijven moet je ook snel zijn en voortdurend op je gezondheid en je munitie letten, maar je kunt ook verbruiksartikelen vinden die je bij je zoektocht helpen.



    Je zielsverwant rekent op je in Viscerafest, laat de liefde van je leven niet aan je voorbijgaan voor een paar honderd vijanden!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Viscerafest

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Opmerkingen over Viscerafest

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief