Instant Gaming EU
 
 

Mayhem in Single Valley

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Als je denkt dat je geen kans maakt, wacht dan tot je de hoofdpersoon van Mayhem in Single Valley ontmoet. Jack is een jonge jongen die niet veel geluk in het leven heeft gehad, te beginnen met zijn eigen familie, die helemaal verknipt is. Maar Jack's pech houdt daar niet op. Terwijl hij van plan was aan deze krankzinnige familie te ontsnappen, heeft radioactieve vervuiling de rivier en de omgeving verontreinigd, waardoor de dieren vijandig worden en vreemde gedragingen gaan vertonen. Overigens is het mogelijk dat Jack achter de hele puinhoop zit, maar dat is maar een klein detail.



    Mayhem in Single Valley is een top-down actiespel met kleurrijke pixel art graphics. Het is erg mooi, maar bovenal is het een waanzinnig verhaal en een al even waanzinnige gameplay. Je moet je door de stad verplaatsen om te proberen dingen op te knappen, en zult daarbij ook een heleboel hindernissen moeten overwinnen. Met de dieren, de vervuiling, en je gezin heb je geen seconde rust. In Mayhem in Single Valley hoef je je vijanden niet te doden om ze kwijt te raken, want de dieren hebben hun eigen unieke gedragingen die je in je voordeel kunt gebruiken om ze te neutraliseren.



    Mayhem in Single Valley bevat ook verkenningstochten, puzzels om op te lossen, en een keur aan unieke personages om te ontmoeten.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mayhem in Single Valley

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Mayhem in Single Valley

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief