Instant Gaming EU
 
 

Blade Assault

  • PC
  • PS5
  • Switch
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Blade Assault is een spannende 2D action rogue-lite platformer ontwikkeld door TeamSuneat en uitgegeven door NEOWIZ. Het spel speelt zich af in een desolate sci-fi wereld waar spelers de rol aannemen van een verzetsstrijder die vecht tegen het corrupte leger van Esperanza. Het spel is geprezen om zijn prachtige pixel art, boeiende gameplay en uitdagende levels.



    In Blade Assault vechten spelers samen met hun kameraden in de gevaarlijke Undercity om het corrupte leger voor het gerecht te brengen. Het spel bevat een breed scala aan wapens, upgrades en vaardigheden die vrijgespeeld kunnen worden naarmate spelers verder komen in de levels. Spelers zullen hun verstand en strategische vaardigheden moeten gebruiken om de obstakels en vijanden die in hun weg staan te overwinnen. Een van de meest indrukwekkende aspecten van Blade Assault is het gevechtssysteem. Het spel beschikt over een vloeiend combosysteem waarmee spelers verwoestende aanvallen en combo's aan elkaar kunnen rijgen. Spelers kunnen ook een breed scala aan wapens gebruiken, waaronder messen, geweren en granaten, om hun vijanden uit te schakelen. Naarmate spelers verder komen in het spel, spelen ze nieuwe vaardigheden en upgrades vrij die hun personage sterker en krachtiger maken.



    Over het geheel genomen is Blade Assault een uitstekende toevoeging aan het 2D-actie schurkachtige platformspelgenre. Met zijn prachtige pixel art, boeiende gameplay en uitdagende levels, is het zeker dat spelers terugkomen voor meer. Als je houdt van actievolle games met geweldige gevechtsmechanismen en een aangrijpende verhaallijn, dan is Blade Assault zeker een aanrader.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Blade Assault

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Download jouw spel op Switch met de Nintendo eShop

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Blade Assault

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief