Eneba COM
 
 

The Anacrusis

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    In The Anacrusis ben je een bemanningslid van een enorm sterrenschip dat is gestrand in de uithoeken van het melkwegstelsel. Het schip is binnengevallen door woeste buitenaardse wezens, en jij bent een van de vier enige overlevenden in het buitenland. Je zult alles moeten doen wat nodig is om de mensheid te verdedigen en te voorkomen dat je wordt ontvoerd door de horde aliens die elk niveau van het schip teistert. Dat betekent natuurlijk dat je de strijd met ze moet aangaan, en daar ben je niet op voorbereid. Je zult snel moeten leren en je aanpassen aan de huidige situatie, of je zult snel een ander slachtoffer van de aliens zijn.



    The Anacrusis is een coöperatieve first-person shooter waarin maximaal vier spelers hun krachten moeten coördineren om te overleven. Gelukkig hebben Nessa, Guion, Liu, en Lance een grote verscheidenheid aan wapens tot hun beschikking om de aliens te bestrijden. Ze kunnen lasergeweren, pistolen, stasisgranaten, medkits en meer vinden terwijl ze de uitgestrekte gangen en kamers van het sterrenschip verkennen. Elke speler beslist welke uitrusting hij op een bepaald moment gebruikt, maar alleen door ze zo goed mogelijk te gebruiken, kunnen ze overleven.



    Een van de belangrijkste kenmerken van The Anacrusis is de hoge herspeelbaarheid. Als je vijanden verslaat, kun je extra extraatjes vrijspelen die de manier waarop je het spel speelt compleet veranderen. Elk spel zal compleet anders zijn, en het spel zal zich aanpassen aan je vaardigheidsniveau en je uitdagen met de juiste moeilijkheidsgraad.



    Overleef jij de buitenaardse dreiging in The Anacrusis? Het is helemaal aan jou.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Anacrusis

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over The Anacrusis

    Jail
    Jail
    18 jan. 2022 18:44on dlcompare.fr
    Ambiance géniale, gameplay sympa, j'aime beaucoup
    Geweldige sfeer, leuke gameplay, ik hou er echt van.
    Carlos mendez
    Carlos mendez
    17 jan. 2022 00:36on dlcompare.es
    un juego de naves estelares que me llama la atención.
    een starship spel dat mijn aandacht trekt.
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief