BG PPC IG EN
 
 

Tinykin

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Tinykin is een spannend spel ontwikkeld door Splashteam en gepubliceerd door tinyBuild. In dit spel moeten spelers honderden tinykin vangen en hun unieke krachten gebruiken om Milo terug te brengen naar zijn thuisplaneet en terug naar normale grootte! Tinykin is een uniek en boeiend spel dat perfect is voor gamers die houden van een uitdagende en meeslepende spelervaring.



    Tinykin speelt zich af op een planeet ver weg van de aarde, waar een jonge buitenaardse jongen genaamd Milo per ongeluk is gekrompen tot miniatuurformaat door een kwaadaardige schurk. Spelers kruipen in de huid van een wetenschapper die Milo moet helpen zijn normale grootte terug te krijgen en naar huis terug te keren. Daartoe moeten de spelers door verschillende unieke en uitdagende omgevingen reizen en onderweg tinykinwezens vangen. Elk tinykin wezentje heeft zijn eigen unieke krachten die spelers kunnen inzetten tijdens hun zoektocht om Milo te helpen. Of spelers nu hulp nodig hebben bij het navigeren door verraderlijk terrein, het verslaan van vijanden of het oplossen van puzzels, er is altijd wel een piepklein wezentje dat kan helpen. Naarmate spelers vorderen in het spel, verdienen ze ook nieuwe vaardigheden en upgrades die het makkelijker maken om tinykin te vangen en te besturen.



    Een van de dingen die Tinykin onderscheidt van andere spellen is de aandacht voor detail. De graphics zijn prachtig weergegeven en de geluidseffecten en muziek dragen bij aan de meeslepende ervaring. De besturing is intuïtief en gemakkelijk te leren, dus zelfs nieuwkomers zullen zich thuis voelen. Kortom, Tinykin is een must-play game voor iedereen die houdt van meeslepende, uitdagende gameplay en ongelooflijke aandacht voor detail.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Tinykin

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Tinykin

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief