Instant Gaming EU
 
 

Black Skylands

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Black Skylands is een actie-avonturenspel dat je meeneemt naar het luchtruim van een wereld vol piraten en monsters. Als kapitein van een vliegend schip heb je een enorme wereld om te verkennen hoe je maar wilt. Of het nu aan boord van je ruimteschip is of te voet, je moet het opnemen tegen talloze vijanden om de geheimen van dit land te ontrafelen, terwijl je vecht tegen de Zwerm, een ras van angstaanjagende monsters die je thuis zijn binnengevallen.



    Het spel laat je je eigen luchtbasis en luchtschip bouwen. je kunt je vliegende basis uitbreiden met extra gebouwen waarmee je je schip kunt verbeteren, de grondstoffen die je op je reizen verzamelt kunt verwerken, en ook krachtige artefacten kunt maken. Je zult voor de behoeften van je bemanning moeten zorgen en ze ook goed gevoed houden als je wilt dat ze je steunen in je ondernemingen.



    Met een overvloed aan wapens om tegen je vijanden te gebruiken, biedt Black Skylands een goede mix van lucht- en grondgevechten in de vorm van een top-down shooter, die vereist dat je strategisch denkt en snel handelt als je de overwinning wilt behalen. Terwijl je het gebied onder je invloed uitbreidt door veldslagen te winnen, smeed je allianties met andere facties en ontdek je verborgen schatten die je helpen je land te veranderen in de vredige plaats die het was.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Black Skylands

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over Black Skylands

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief