Instant Gaming EU
 
 

Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Panzer Corps 2 is een meesterlijk strategiespel gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog. Geniet van de turn-based gameplay terwijl je de wereld verovert met je troepen.



    Na de val van Polen in Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940 maken de Westerse geallieerden zich klaar voor de strijd. De Britse troepen landen op het continent terwijl de Belgische, Franse en Nederlandse troepen hun legers voorbereiden op een aanval. De plannen van de Duitsers om West-Europa binnen te vallen vallen in handen van de As en dus bereiden ze zich voor. Maar in werkelijkheid zouden ze geen kans maken tegen het Duitse plan uitgevoerd door de veteranen van de Wehrmacht.



    Bereid een reeks verrassingsaanvallen op de geallieerden voor en voer ze uit. Lanceer parachutisten achter de vijandelijke linies en vernietig hun luchtmacht met de hulp van je Stuka's en Messerschmitts, terwijl je ze bombardeert nog voor ze het land opgaan.



    Gebruik je Wehrmacht-troepen in Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940 in de doorlopende campagne. Vecht samen met Duitse generaals als Erwin Rommel, en voeg je bij zijn troepen in de 7e Panzer Division.



    Je kunt kerntroepen uit eerdere campagnes van de Axis Operations van 1939 importeren of een vooraf ingestelde troepenmacht gebruiken, die je naar de Axis Operations van 1940 leidt.



    Onderneem actie via extra bonusmissies en voltooi doelstellingen die rechtstreeks uit de geschiedenis komen om lofpunten te verdienen. Deze punten kun je uitgeven om nieuwe uitrusting, voertuigen en andere geweldige beloningen te kopen.



    Ervaar in deze campagne een verscheidenheid aan tegenstanders, uit de Balkan, Groot-Brittannië, Frankrijk, Noorwegen en de Lage Landen, met vele slagvelden. Grijp deze kans om vijandelijk materieel te veroveren als je eigen materieel. Maar pas op voor de Franse tankcommandant Charles de Gaulle, die zal bewijzen dat het Nemesis-systeem moeilijk te veroveren kan zijn.



    Aan het einde van Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940 krijg je de mogelijkheid om je krachten te bewaren voor het volgende deel.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Panzer Corps 2

    Beste prijzen voor Panzer Corps 2 Axis Operations 1940

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Panzer Corps 2: Axis Operations - 1940

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief