Instant Gaming EU
 
 

Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Panzer Corps 2 is een meesterlijk strategiespel gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog. Geniet van de turn-based gameplay terwijl je de wereld verovert met je troepen.



    Na de val van West-Europa onder Duitse bezetting was Groot-Brittannië de enige die nog overeind stond, geïsoleerd en alleen. Het Duitse moreel was ongekend hoog en het veroveren van de Sovjet-Unie was het nieuwe doel, ondanks hun pact van niet-aanval. Maar eerst, in Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941, moet je zorgen voor het falen van Italië en je ontfermen over de Balkanlanden.



    Kom in actie en trek ten strijde over de Balkan, vechtend door Joegoslavië, en sta Italië bij in hun oorlog tegen Griekenland. Maar wees ervan bewust dat Groot-Brittannië van dit conflict profiteert en probeert op te rukken naar het door Duitsland gecontroleerde Europa aan het nieuwe front.



    Bereid de verrassingsaanval op de USSR voor met de Barbarossa-operatie en val de machtige troepen van Rusland aan met de Axis-troepen.



    In Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941 neem je opnieuw het bevel over de Wehrmacht-troepen en zet je je operaties voort via 20 enorme scenario's in de campagne. Je kunt ook je kerntroepen importeren die de vorige Axis Operations 1940-campagne hebben voltooid of een vooraf ingestelde troepenmacht gebruiken.



    Blijf leren van de geschiedenis met veldslagen uit de Tweede Wereldoorlog in verschillende scenario's en bonusmissiedoelstellingen in Belgrado of Kreta. Bij het voltooien van dergelijke bonusdoelstellingen word je beloond met Commendation Points, die worden gebruikt voor nieuwe uitrusting, voertuigen en andere voordelen.



    Aan het einde van Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941 krijg je de optie om je kernmacht te sparen voor de volgende Axis Operation Campaign.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Panzer Corps 2

    Beste prijzen voor Panzer Corps 2 Axis Operations 1941

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Panzer Corps 2: Axis Operations - 1941

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief