Instant Gaming EU
 
 

Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Panzer Corps 2 is een meesterlijk strategiespel gebaseerd op de Tweede Wereldoorlog. Geniet van de turn-based gameplay terwijl je de wereld verovert met je troepen.



    Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War De game brengt nieuwe content om van te genieten, want je speelt in een verdeeld Spanje waar de Nationalistische krachten een staatsgreep plegen om de Republikeinen omver te werpen. Terwijl de burgers beslissen aan welke kant ze staan, doet de rest van de wereld dat ook. Als nationalist krijg je hulp van Duitsland en Italië en als je de kant van de communistische facties van de Spaanse Republiek kiest, krijg je steun van de Internationale Brigades en de Sovjet-Unie.



    Je speelt de hele duur van de burgeroorlog, van juli 1936 tot maart 1939, en vecht je oorlog uit via tientallen veldslagen in grote scenario's bij Madrid, Teruel, de Slag om de Ebro en meer.



    Verken nieuwe bonusmissiedoelstellingen die uit de geschiedenisboeken komen en breng Franco's leger van Marokko naar Sevilla of assisteer bij een van de laatste massale cavalerieaanvallen van de oorlog in Teruel. Het voltooien van bonusdoelstellingen levert Commendation Points op die nieuwe uitrusting, speciale voertuigen en meer opleveren.



    Voer het bevel over de nieuw gevormde strijdgroep Condor Legion en help de Spaanse nationalisten in Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War.



    Tijdens de hele Panzer Corps 2-campagne vecht je zij aan zij met je Spaanse bondgenoten, die worden bestuurd door een vriendelijke AI. Je hebt geweldige hulpmiddelen tot je beschikking om je AI-partners te helpen sturen en te zorgen voor goede prestaties in de strijd. De afsluiting van de Spaanse Oorlog zal het allereerste meerzijdige conflict bevatten. Aan het einde van de DLC in Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War wordt je Wehrmacht-leger bewaard voor je volgende Axis Operations Campaign.

    Lees verder
    Dit spel is een DLC en moet worden gebruikt met de volledige versie van het spel : Panzer Corps 2

    Beste prijzen voor Panzer Corps 2 Axis Operations Spanish Civil War

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Panzer Corps 2: Axis Operations - Spanish Civil War

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief