Instant Gaming EU
 
 

Coral Island

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Coral Island is een ontspannende boerderij simulator video game die een heel eiland tot je beschikking stelt zodat je de boerderij van je dromen kunt creëren. Hoewel het eiland bevolkt is en je meer dan 50 verschillende personages kunt vinden om te socialiseren en mee te communiceren, vind je bij aankomst op Coral Island een saaie plek met veel potentieel.



    Coral Island beschikt over veel van de gameplay-mechanieken die dit genre tot een succes maken. Je kunt een verscheidenheid aan gereedschappen gebruiken om de faciliteiten te bouwen die je nodig hebt, gewassen te planten en te laten groeien, verschillende dieren te verzorgen en het landschap te transformeren totdat je de perfecte plek hebt gecreëerd om te leven en je tijd door te brengen. Naarmate je meer over het eiland leert van de bewoners, kun je deelnemen aan gemeenschapsprojecten die helpen om deze prachtige plek in zijn oude glorie te herstellen.



    Als u zin hebt om op onderzoek uit te gaan, zijn er grotten vol monsters die u kunt bezoeken en de omringende zeeën en koraalriffen verbergen vele geheimen. U zult zich zeker niet vervelen op Coral Island. Met een beetje werk en inspanning wordt het een paradijs.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Coral Island

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Coral Island

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief