Instant Gaming EU
 
 

Guild of Darksteel

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontrafel als de onsterfelijke Steesword het kwaad dat onder de stad Ravenrock broeit, in Guild of Darksteel. Dit is een verhaalgedreven avonturenspel, gevuld met duistere fantasie. Tijdens je reis door deze wereld moet je de mysterieuze tunnels onder de stad Ravenrock onderzoeken en een van de onsterfelijke huurlingen van Guild of Darksteel worden.



    De belangrijkste kenmerken van het spel zijn:




    • Meeslepende gevechten. Gebruik het verfijnde gevechtssysteem van het spel en versla iedereen die op je pad komt voor glorie. Leer nieuwe combo's en verbeter ze naar wens. Creëer een strategie die het beste bij je past met die combo's in de jacht op de overwinning.

    • Een ademende wereld. Communiceer met de inwoners van Ravenrock en verken al haar hoeken. Of het nu vrienden of vijanden zijn, het verhaal van de personages zal diepgaand zijn en je niet onberoerd laten.

    • Verbluffende pixel art. Geniet van de gedetailleerde wereld van Guild of Darksteel samen met een on-point soundtrack. Met een uniek en gedurfd kleurenpalet, waardoor het een perfect scenario is voor je onderzoeken onder Ravenrock.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Guild of Darksteel

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Guild of Darksteel

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief