Eneba COM
 
 

OLD SKOOL RACER

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Geniet van de spanning van het klassieke arcaderacen in OLD SKOOL RACER. Kies de auto die het beste bij je past en bezoek meer dan 30 levensechte locaties zoals Parijs, Londen, Egypte, Peru, en meer.



    Begin meer met de singleplayer en probeer de Championship mode, Quick Race, Time Trial, Sunt Mode, of Combat Mode. Als je denkt dat je genoeg hebt geoefend, kom dan met wat vrienden online en sluit je aan bij speciale servers of behaal samen prestaties in de multiplayer modus.



    OLD SKOOL RACER In dit speltype kun je het uiterlijk van je voertuig aanpassen met speciale onderdelen, decals, effecten en lakkleuren. Kies de kleur die je het mooist vindt uit miljoenen combinaties. Verander het uiterlijk van je voertuig door het materiaalsoort te veranderen, zoals toon, glanzend metaal, of koolstofvezel. Maak de auto uniek door je eigen uitlaat, nitreuseffecten of spoilers te maken.



    Als je je eenmaal hebt gevestigd als de dominante coureur, krijg je je eigen privé Winnaarseiland en een luxe landhuis dat je kunt aanpassen met vele visuele items. Zwerf rond tussen honderden vergelijkbare eilanden die door andere spelers zijn gemaakt. Blijf rondhangen en speel minigames zoals pool, waterpolo, tennis en meer.



    OLD SKOOL RACER wordt geleverd met een zeer complete level editor, waarmee spelers nieuwe kunnen maken of bestaande kunnen bewerken. Er zijn veel opties om mee te spelen in de level editor, zoals regen, vuur, explosies, en anderen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor OLD SKOOL RACER

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over OLD SKOOL RACER

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief