Instant Gaming EU
 
 

Fuga: Melodies of Steel

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Vecht tegen vijanden door kinderen, met unieke vaardigheden, in turrets van tanks te plaatsen in Fuga: Melodies of Steel. Speel als een groep kinderen die vastbesloten zijn hun families te redden door reuzentanks te bestijgen en offensieve gevechten aan te gaan.



    Je moet de kinderen in de tank managen, ze helpen met hun emoties en affiniteit met elkaar en de uitkomst van hun avonturen vormgeven.



    Beheers het oeroude wapen genaamd de Tanaris. Het is de gigantische tank die de kinderen onderdak biedt, maar ook mysteries verbergt en een eigen wil lijkt te hebben. Wanneer je denkt dat je niet meer kunt ontsnappen, kan hij het krachtige Soul Cannon inzetten, een verboden wapen.



    Jij kiest welke weg je neemt op je avonturen. Offer je eigen leven op voor het grotere goed of kies een ander pad op zoek naar de overwinning. In Fuga: Melodies of Steel moeten veel keuzes worden gemaakt om verder te komen. Soms is het nemen van risico's de beste optie, maar het is niet verplicht. Moge je de beste weg kiezen in je meest wanhopige tijden en grote glorie behalen met de hulp van je gigantische tank.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Fuga Melodies of Steel

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Fuga: Melodies of Steel

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief