Instant Gaming EU
 
 

Big Farm Story

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken de wereld, verbouw gewassen en knutsel in Big Farm Story. Bouw je eigen gemeenschap met vrienden terwijl je de boerderij van je dromen bouwt.



    Je doel is om de oude boerderij van je opa weer op te bouwen en in zijn oude glorie te herstellen. Wees een helpende hand en reik je buren de hand terwijl je hun verzoeken en verhaallijnen vervult. Je kunt groenten oogsten, grondstoffen verzamelen en alles knutselen wat je nodig hebt om je doelen te bereiken.



    Big Farm Story In dit spel kun je samen met je vrienden spelen in een lokale coöp, terwijl de een speelt als het personage van het spel en de ander als hun schattige huisdier. Maak onderweg vrienden terwijl je boeren van over de hele wereld ontmoet en je ervaringen deelt.



    Wees zo creatief mogelijk terwijl je je perfecte huis creëert. Ontwerp een unieke boerderij met een grote verscheidenheid aan meubels en decoraties waar je uit kunt kiezen. Ontmoet andere dorpelingen in je lokale gemeenschap en word er een geliefd lid van. Benny, Sam en andere energieke personages wachten op je om ze te ontmoeten en hun verhalen met je te delen.



    Maak vorderingen met je personage terwijl je verschillende vaardigheden ontwikkelt die je tijdens je avonturen zullen helpen. Terwijl je de verhaallijn volgt, verzamel je stickers waarmee je de vaardigheden kunt kiezen die het beste bij je passen. Word de beste boer of een meester-kok, de keuze is aan jou, afhankelijk van je speelstijl.



    Vergeet niet om goed voor je boerderijdieren te zorgen terwijl je koeien, kippen en alpaca's fokt. Zoek zeldzame rassen, verzorg ze en aai de schattige babydieren. Reis en verken de wereld met je eigen schattige harige vriend. Ga samen op vredige avonturen en vind nieuwe ontdekkingen en schatten. Je kunt paddenstoelen plukken of bloemen verzamelen terwijl je geniet van de prachtige landschappen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Big Farm Story

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Big Farm Story

    • Technische informatie

    • Categorieën : Avontuur , Casual , Rollenspellen , Simulatie , Mmorpg
    • Uitgever : Goodgame Studios
    • Ontwikkelaar : Goodgame Studios
    • Modus : Solo, Multiplayer
    • Verschijningsdatum : 2 augustus 2021
    • Systeemvereisten
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 3ESRB E
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief