Instant Gaming EU
 
 

Dust to the End

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Dust to the End speelt zich af in een post-apocalyptische woestijn en is een RPG-strategiegame waarin je moet handelen en ruilen met de laatst overgebleven mensen om de schijn van een samenleving weer op te bouwen.



    Verken een post-nucleaire woestenij waar de mensheid tientallen jaren in ondergrondse schuilkelders heeft doorgebracht en zich nu begint te herkoloniseren. Maar het duurt niet lang voordat de geschiedenis zich begint te herhalen; er ontstaan facties en krijgsheren komen aan de macht, strijden om het recht op land, voedsel en hulpbronnen. Het lijkt erop dat zelfs een nucleaire oorlog geen einde kan maken aan de hebzucht en behoefte aan controle van de mensheid.



    Als lid van een handelskaravaan moet je op de een of andere manier door deze conflicterende groepen zien te manoeuvreren. Dwaal door een wilde, halfopen wereld vol nederzettingen, rivaliserende kooplieden en rondzwervende monsters. Vecht in turn-based gevechten om je karavaan veilig te houden. Kies uit negen verschillende wapentypes en tientallen vaardigheden om jezelf te verdedigen.



    Zoek en handel met verschillende steden en dorpen in de woestenij. Verken en ontdek ruïnes en bunkers en breng voorwerpen mee naar huis om mee te handelen.



    Huur huurlingen in om je karavaan te beschermen. Elke nieuwe huurling heeft zijn eigen persoonlijkheid en unieke wensen. Hou ze tevreden om het moreel van de hele groep te beheren.



    Tenslotte, ontwikkel je nederzetting in Dust to the End. Maak fabrieken en andere faciliteiten om goederen en inkomsten te genereren. Huur goede mensen in om je bedrijven te runnen. Met geluk en inspanning, kun je je handelsimperium creëren in deze genadeloze woestenij.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dust to the End

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dust to the End

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief