Instant Gaming EU
 
 

Mayhem Brawler

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Speel als een supersterke agent die het opneemt tegen de ergste criminelen van de straten in Mayhem Brawler. Een old-school stijl beat 'em up arcade spel met een gelikt modern uiterlijk, Mayhem Brawler zet de drie topagenten van de organisatie Stronghold op tegen de grootste bedreigingen van de stad.



    Kies je personage. Speel als een van de drie hoofdrolspelers: Star, een vrouw die in staat is tot snelle aanvallen en telekinetische hoogstandjes; Trouble, een knorrige oude vechtersbaas met het stuursnorretje; en Dolphin, een grijshuidige reus die tegenstanders kan grijpen en gooien.



    Sla de slechteriken in elkaar. De wet handhaven zal niet gemakkelijk zijn in deze gemene straten. Je moet het niet alleen opnemen tegen straatschoffies, maar ook tegen weerwolven, straattovenaars, en letterlijke bedrijfsvampieren. Pummel je een weg door 30 verschillende minions en 12 eindbazen. Raap wapens op, gooi voorwerpen, schiet met geweren, doe wat nodig is om te winnen. Speel solo of met vrienden in de lokale coöp modus.



    Bepaal je verhaal. Maak keuzes die bepalen welke van de drie unieke eindes je krijgt.



    Leef in een stripboek. Met zijn graphic novel esthetiek geeft Mayhem Brawler je het gevoel dat je vecht in de pagina's van een superhelden stripboek. Welkom in het Mayhem Universum!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Mayhem Brawler

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Mayhem Brawler

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief