Instant Gaming EU
 
 

Sunshine Heavy Industries

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Sunshine Heavy Industries is een 2D puzzel oplos- en managementspel waarin je de leiding krijgt over een ruimteschip ontwerp- en constructiebedrijf. Ontwerp sterrenschepen voor klanten en bouw ze op tijd. Voel de druk als eisen botsen met budgetbeperkingen, en je vrijgevochten zakenpartner de slechtst mogelijke deals sluit met ruimtepiraten.



    Starships galore. Bouw elk ruimteschip dat je maar kunt bedenken uit meer dan 100 verschillende onderdelen. Naarmate je orders moeilijker worden, kun je tientallen subsystemen gebruiken om ze volgens specificaties te bouwen. De puzzel zit hem in het voldoen aan de verwachtingen van de klant terwijl je je ruimteschip functioneel maakt. Hoe kun je een schip maken met een grote cabinecapaciteit en toch radioactieve materialen vervoeren? Je moet creatieve oplossingen vinden om je schepen te bouwen.



    Space Entrepreneur. Run je ruimteschipwerf bedrijf, bouw schepen terwijl je zoveel mogelijk credits spaart. Houd je boeken in balans en je bedrijf winstgevend, wat er ook gebeurt. Je kunt het ook opnemen tegen andere ondernemers op de online ranglijsten.



    A charming story. Geniet van meer dan 50 verhaallevels, en met elke patch komen er meer bij!



    Geniet van de schattige en maffe buitenaardse cast van Sunshine Heavy Industries , zelfs terwijl je vecht om je sterrenschipbedrijf overeind te houden. Kijk uit voor die ruimtepiraten!

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sunshine Heavy Industries

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Sunshine Heavy Industries

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief