Eneba COM
 
 

Super Animal Royale

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Welkom bij de echte survival of the fittest in Super Animal Royale. Kies een dier en vecht in een 64-speler dit 2D topdown gerommel in de jungle. Gebruik giftanden, klauwen en een veelheid aan wapens om te overleven en de top van de voedselketen te bereiken in deze bont gevulde battle royale.



    Welcome to the jungle. Het is een gekkenhuis op zoek naar wapens, pantsers en voorwerpen die rondslingeren in je arena zodat je kunt vechten voor je overleving. Gebruik een gigantische hamsterbal om je vijanden plat te gooien, of bestuur een emoe die ze doodpikt. Je hebt maar weinig tijd om te winnen, want als de minuten verstrijken, begint een schadelijke stinkdierwolkring rond de arena te krimpen.



    Menagerie. Kies en kies uit een grote verscheidenheid aan dieren. Pas hun uiterlijk aan en voeg je eigen cosmetica toe zoals outfits, huiden, en zelfs paraplu's!



    Animal Kingdom. Verken een enorm 2D-eiland en ga de interactie aan met de bewoners. Als je slim genoeg bent, ontdek je geheimen en overleveringen die overal in het gebied verborgen zijn.



    Nieuwe seizoenen betekenen nieuwe content voor Super Animal Royale, inclusief nieuwe kleren, wapens en dierlijke personages om mee te spelen. Dus trek je spullen aan en spring in de safari. Het is tijd om te bewijzen wie de echte apex predator is!



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor Super Animal Royale

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Super Animal Royale

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief