Instant Gaming EU
 
 

Armoured Commander II

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Voer het bevel over de troepen van een tank in de Tweede Wereldoorlog, en zorg ervoor dat overleven je hoofddoel is terwijl je door meer dan 50 campagnes vecht in de Stille Oceaan, Zuidoost-Azië, Noord-Afrika of Europa. Armoured Commander II biedt meer dan 500 soorten eenheden, willekeurig en procedureel gegenereerd terrein voor elke gevechtsdag, en verschillende soorten vijanden. Tijdens de duur van je campagne kunnen je troepen kwetsbaar zijn en gewond raken, of zelfs sneuvelen in de strijd, daarvoor kun je ervaring verzamelen en hun stats verbeteren en verschillende nuttige vaardigheden verkrijgen.



    Armoured Commander II is een turn-based spel, dus je zou kunnen overwegen om je tijd te nemen om je beslissingen te nemen. Je hebt de mogelijkheid om je tankcommandant te besturen, maar wees je ervan bewust dat als hij in het spel wordt gedood, je campagne eindigt. Je kunt de campagne alleen voortzetten als je je hele bemanning en tank vervangt als dat nodig is.



    Maak goed gebruik van de tactieken en hulpmiddelen die je hebt, want je zult vaak in de minderheid zijn en onderbewapend. Overleef je weg door de eerste gevechten in Azië en Polen in 1939, tot het einde van de oorlog vechtend in Berlijn en het Japanse Rijk in 1945.



    De datum in de kalender zal bepalen in welk terrein, weer, en gevechtsduur, je zal vechten door de campagne. De variatie in die campagnes zal historisch gebaseerde voertuigen, bevriende ondersteunende eenheden, verschillende soorten missies en vijandelijke eenheden omvatten. Historische gevechten zoals Operation Overlord of Kurks zijn inbegrepen. Baan je een weg door de vijandelijke linies in deze gevechten, sommige makkelijker dan andere.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Armoured Commander II

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Armoured Commander II

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief