Instant Gaming EU
 
 

The Frosts: First Ones

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Frosts: First Ones is een schokkend indie spel door wat het evolueert in hoe langer je speelt. Ga op avontuur in een buitenaardse wereld en verwacht het onverwachte, volg het spoor van je vriend om te proberen hem te vinden. Overleef je weg door de rotsachtige berg, wees voorzichtig voor de wilde beesten, en wees klaar om buitenaardse wezens te ontmoeten.



    Van touwklimmen tot rotsspringen, tot in de waterval, dit spel biedt een verbazingwekkend fantasielandschap. Volg de gids van het spel om vooruitgang te boeken en proberen om uw vriend jager te vinden. Maar wees ervan bewust, soms zelfs de bomen kunnen u bedriegen, het kan eruit zien als een vredige wereld, maar het is niet. Reis door het bevroren land, vecht met wolven, lok een paar everzwijnen of genees zelfs een hert, dat zijn enkele van de mogelijkheden die het spel te bieden heeft.



    Het doel van het spel is om je vriend en jezelf te redden in een vreemde buitenaardse wereld, door het mysterie achter je vermiste vriend op te lossen. Wees klaar om de bewoners van die koude landen te ontmoeten tijdens het verkennen van de wildernis. Je zult moeten verkennen zonder enige uitrusting. Om een hinde en haar kalveren te kunnen genezen, zul je hen vriendelijkheid moeten tonen. Hou beren, zwijnen en wolven voor de gek door slimmer te zijn dan zij.



    Zorg ervoor dat je de juiste beslissingen neemt om de bewoners van deze wereld te ontmoeten, met de juiste gissing van intenties, zul je het juiste pad vinden.



    Terwijl je door deze koude wereld zwerft, geniet je van de originele soundtrack van Anvar Hazgaleev, die je meteen onderdompelt in het spel.



     

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Frosts First Ones

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Frosts: First Ones

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief