Instant Gaming EU
 
 

Golf Club Wasteland

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Golf Club Wasteland is een juweeltje. Volstrekt uniek en onmogelijk te negeren, met goede vibes, goede muziek en een goed verhaal. Deze mind-blowing game biedt verbluffende visuals en soundtracks. Speel door de woestenij die de wereld is geworden, waar de ultrarich het overgebleven landschap gebruiken als golfbaan.



    Als je ooit Parijs hebt willen bezoeken, is dit je kans. Het is misschien niet zoals je had gedacht, maar dit spel zal het waarmaken. Ontrafel het verhaal door vernietigde monumenten, verlaten parken, musea of winkelcentra. Het is aan jou om het volledige verhaal te ontrafelen van hoe de mensheid ten onder is gegaan.



    Hoewel de spelmechanismen eenvoudig lijken, zijn ze erg leuk dankzij de scenario's en de omgeving die voortdurend veranderen tijdens het verhaal. Het menselijk leven is weggevaagd en alles wat overblijft is deze dystopische sport puzzel voor u om te beheersen.



    Deze tittel, Golf Club Wasteland, heeft een aantal geweldige ratings, zoals 9/10 van The Washington Post. Metacritic beoordeelde het 79 en Playstation Universe gaf het een 8.5/10. Het was zelfs genomineerd voor Best Indie Madness op Gamescom 2021. Je kunt niet fout gaan met het uitproberen van dit meesterwerk, met overwegend positieve recensies over het algemeen.



    Bewerkt door Untold Tales, degenen die ons ook Aspire: Ina's Tale gaven, ook een hoog gewaardeerde tittel. Ze zijn gespecialiseerd in het geven van uw gevoel en aangename ervaring in het algemeen, maar vooral met zijn visuals. Je luistert ook naar Radio Nostalgia From Mars met een goedgehumeurde radio-dj die de show in goede banen leidt.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Golf Club Wasteland

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Golf Club Wasteland

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief