Instant Gaming EU
 
 

Sam & Max: This Time It's Virtual!

  • PC
  • PS4
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De Freelance Police is terug in Sam & Max: This Time It's Virtual! Het fan-favoriete duo detectives zorgt al een tijdje voor gerechtigheid in de straten, maar nu hebben ze jouw hulp nodig. Je kunt je aansluiten bij Sam en Max en hen helpen misdaden te onderzoeken in een nieuw avontuur dat je uit de eerste hand kunt beleven dankzij de magie van virtual reality-technologie.



    Dit meeslepende avontuur brengt je naar de vreemdste plekken in het heelal. Om deel uit te maken van de Freelance Police, kun je de uitdaging aangaan om af te studeren aan de Freelance Police Academy. Later wordt het allemaal wat serieuzer als je in de geheimen van Cap'n Aquabear's rottige themapark komt, waar je vaardigheden op het veld op de proef worden gesteld. Natuurlijk zullen Sam en Max je bij je inspanningen vergezellen, maar een hond in een pak en een hyperkinetisch naakt konijn zijn niet de vreemdste dingen waarmee je in deze game te maken krijgt. Wees op alles voorbereid, want de wereld van Sam & Max: This Time It's Virtual! is compleet gestoord.



    Zal jij goed genoeg zijn om van het dynamische duo een trio te maken? Misschien heeft Sam & Max-bedenker Steve Purcell nog wel wat ruimte voor je in de serie. Zorg er wel voor dat je ze helpt om de wereld te redden, voor het geval dat.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sam & Max This Time It's Virtual!

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Sam & Max: This Time It's Virtual!

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief