Instant Gaming EU
 
 

Sam & Max: Beyond Time and Space

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het sympathieke duo van de Freelance Police maakt een comeback in Sam & Max: Beyond Time and Space. . Dit is een geremasterde versie van het 2e seizoen van de Sam & Max-serie, met een volgens-het-boekje-hondendetective en zijn razende konijnenpartner die van problemen houdt. Samen bestrijdt het oneerbiedige duo de misdaad op de grappigste manier. Kijk toe hoe ze een boze kerstman opjagen, een actieve vulkaan doven en het opnemen tegen zombies, gigantische robots en kwaadaardige vampiers.



    Het spel blijft net zo leuk als altijd. Ontmoet excentrieke personages, los hilarische puzzels op en ontdek grappen die overal verstopt zijn. Speel minigames en rijd met je DeSoto naar je volgende zaak. Je kunt zelfs autostickers en verbeteringen importeren van de ene aflevering naar de andere. En als je vastloopt over wat je nu moet doen, detecteert het spel je hachelijke situatie en geeft het aanwijzingen om aan te geven waar je nu heen moet.



    Verbeteringen aan de game zorgen ervoor dat Sam en Max er beter uitzien en beter klinken dan ze in jaren hebben gedaan. Geniet van betere belichting en cinematografie, nauwkeurigere lipsynchronisatie, verbeterde audio en nieuwe muziek. Het is een geweldige manier om fans te trakteren en nieuwe spelers in de wereld van Sam & Max: Beyond Time and Space.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Sam & Max Beyond Time and Space

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Sam & Max: Beyond Time and Space

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief