Instant Gaming EU
 
 

Flynn: Son of Crimson

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Wanneer Zealock, een kwaadaardige heer van The Scourge, de vredige wereld van Rosantica probeert binnen te vallen, staan Flynn en zijn vierpotige metgezel op om hen tegen te houden. Flynn: Son of Crimson is een 2D-actieplatformer die je meeneemt naar een fantasiewereld in een episch avontuur. Ga mee met Flynn en zijn dierlijke metgezel Dex terwijl ze door unieke regio's vol mysteries, dodelijke vallen en hordes vijanden navigeren.



    Flynn heeft drie krachtige wapens tot zijn beschikking, allemaal aangedreven door karmozijnrode energie. Hij zal hun gebruik onder de knie moeten krijgen als hij als overwinnaar uit de strijd tegen Zealock's volgelingen wil komen. Het Crimson Sword is een evenwichtig wapen waarmee Flynn door zijn vijanden kan sprinten en ze tegelijkertijd neer kan slaan. De Crimson Axe is een krachtig wapen dat in staat is om elke verdediging te breken met zijn brute slagen. Tot slot is de razendsnelle Crimson Claws voldoende om een reeks aanvallen te ontketenen die elke vijand doet wankelen. Als dat nog niet genoeg is, kan Flynn Dex oproepen om naast hem te vechten en haar berijden om toegang te krijgen tot een grote verscheidenheid aan aanvallen om hun vijanden te overrompelen.



    Terwijl Flynn en Dex Rosantica verkennen, ontgrendelen ze krachtige elementaire magie om hun vijanden met vuur, ijs en bliksem te bestoken. Ga met ze mee in dit unieke avontuur en help ze de vrede te herstellen op Flynn: Son of Crimson.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Flynn Son of Crimson

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Als je een digitale Xbox Play Anywhere-titel hebt, kun je deze spelen op zowel Windows 10 PC als Xbox One.

    Opmerkingen over Flynn: Son of Crimson

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief