Instant Gaming EU
 
 

TOEM

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    TOEM is een fotografisch meesterwerk voor je ogen. Ga op avontuur door diepe bossen, besneeuwde bergen en zelfs onder water om mysteries te ontrafelen met behulp van je camera.



    Ontmoet eigenzinnige personages zoals de rots als huisdier, de gehoornde reus en de schattige eendjes. Gebruik je camera om foto's te maken terwijl je hulp biedt aan mensen in nood.



    Volg je nieuwe vriend door Scandinavisch geïnspireerde landschappen en geniet van het ontspannende thema. Je zult tijdens je reis verschillende personages en verschillende architectonische omgevingen tegenkomen. Vergeet niet om de hoogste piek te beklimmen en het fenomeen TOEM te ervaren.



    Voltooi onderweg doelstellingen om nuttige voorwerpen te verkrijgen, zoals een skibril of de duikhelm. Nadat je de duikhelm hebt bemachtigd, duik je diep en ga je op zoek naar de kist met daarin een schattige piratenhoed!



    Maak foto's van alles wat je tijdens je reis de moeite waard vindt en vul je compendium aan. Je kunt je statief of gewoon je handen gebruiken om dit te doen. Sommige van deze personages zullen zich niet laten zien als ze je zien, dus het statief kan van pas komen.



    Dit spel moedigt je echt aan om ''te stoppen en de bloemen te ruiken''. Het is een zeer ontspannende, zwart-wit kunst met zachte en aangename muziek.



    Het doel is om foto's te maken, naar rustige muziek te luisteren, en met de bus door een ontspannend landschap te reizen.



    Met uiterst positieve recensies over het algemeen, is dit spel een must-have.

    Lees verder

    Beste prijzen voor TOEM

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je sleutel op Epic Games launcher om jouw spel te downloaden.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Opmerkingen over TOEM

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief