Instant Gaming EU
 
 

Grand Tactician: The Civil War (1861-1865)

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het meest ambitieuze Amerikaanse burgeroorlogspel is hier, Grand Tactician: The Civil War (1861-1865). Kies een kant in de Amerikaanse Burgeroorlog.



    Wees de commandant van de Unie of de Confederatie. Onder leiding van legendarische bevelhebbers als Lee, Grant, Jackson, of Farragut, bereid je legers voor op oorlog, rekruteer nieuwe troepen, en organiseer ze voor de strijd.



    Dit is een real-time strategiespel gecombineerd met tactisch gevechtsspel. Neem de controle over je natie, beheer en ondersteun enorme legers. Verzamel en manoeuvreer ze om de vijand te vernietigen. Zodra je de tegenpartij ontmoet, neem je het commando over je troepen en leid je ze naar de overwinning in gevechten die worden uitgevochten op historische slagvelden.



    Grand Tactician: The Civil War (1861-1865) biedt een real-time campagne, met historische doelstellingen voor beide partijen, van de Secessie tot het einde van de oorlog. Vijf verschillende campagnescenario's en twintig op zichzelf staande veldslagen van 1st Manassas tot Appomattox Court House. Je kunt de geschiedenis veranderen door de hulp van Europa in te roepen of Lincoln de presidentsverkiezingen te laten verliezen. Gebruik blokkade lopers om de levenslijnen naar Europa beschikbaar te houden of beleger en overval je vijanden. Zorg goed voor je mensen. Het moreel van je burgers en troepen is de sleutel. Zorg ervoor dat de schatkist niet opdroogt en verlies geen troepen om geen nieuwe burgers te hoeven opstellen. Graaf loopgraven en bouw pontons met behulp van je ingenieurs, want gevechten kunnen meerdere dagen duren. Speel met beroemde commandanten om soldaten en burgers te inspireren, en zorg ervoor dat je reputatie onberispelijk blijft. Gebruik die commandanten om legers artillerie, cavalerie en infanterie te bevelen met realistische commandostructuren.



    Breng de Burgeroorlog weer tot leven met de re-enactment en gevechtsbeelden van LionHeart Filmworks, en een originele soundtrack van de oude-muziek.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Grand Tactician The Civil War (1861 1865)

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Grand Tactician: The Civil War (1861-1865)

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief