Instant Gaming EU
 
 

Steelrising

  • PC
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Het is 1789 in Frankrijk, en Lodewijk XVI heeft de geschiedenis zoals wij die kennen veranderd door alle revolutionaire pogingen te verpletteren met de hulp van een machtig leger bestaande uit meedogenloze machines. De onderdrukking van de opstand heeft veel bloed en onschuldige burgers het leven gekost, maar er is nog hoop. Een meester-ingenieur heeft jou geschapen, een Aegis, de ultieme vorm van een strijder-machine en een wezen dat in staat is om de gelederen van de automaten van de koning uit te dagen en de geschiedenis opnieuw te veranderen.



    Verken de smalle en labyrintische straten van de Lichtstad en onthul de verborgen geheimen terwijl je op zoek gaat naar een manier om het leger van de koning te vernietigen. Kies je eigen pad en verbeter je mechanische mogelijkheden om ze aan te passen aan je favoriete speelstijl. Elementaire kunsten en dodelijke wapens staan tot je beschikking om de zielloze dienaren van de Clockwork King een snelle dood te bezorgen. Wakkert het vuur van de revolutie in Parijs aan en vecht voor een toekomst van vrijheid in deze verhaalgedreven actie-RPG met Souls-achtige gevechten.



    De toekomst van Frankrijk ligt in jouw handen in Steelrising.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Steelrising

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over Steelrising

    62866d24dfec6@samir mesli
    62866d24dfec6@samir mesli
    12 jul. 2022 18:41on dlcompare.fr
    Le jeu en mode RPG dans l'histoire de France dont Louis XVI permet de faire des combats et surtout voir la ville à son époque
    Het spel in RPG-modus in de geschiedenis van Frankrijk, met inbegrip van Louis XVI, kunt u om te vechten en vooral om te zien de stad in zijn tijd
    azder
    azder
    10 jul. 2022 15:33on dlcompare.fr
    Le jeu est un action-RPG fortement orienté vers le genre des Souls-Like. Le jeu est ainsi très exigeant et ne propose qu’un seul mode difficulté. L’ensemble du gameplay est centré sur le timing, les bonnes parades pour éviter les coups des adversaires et les contre-attaques pour infliger le maximum de dégâts.
    Het spel is een actie-RPG die sterk gericht is op het Souls-achtige genre. Het spel is dan ook zeer veeleisend en biedt slechts één moeilijkheidsgraad. De hele gameplay draait om timing, goede parries om de klappen van de tegenstander te ontwijken en tegenaanvallen om maximale schade toe te brengen.
    62c9ac07b6f72@kampf gruppe lehre
    62c9ac07b6f72@kampf gruppe lehre
    9 jul. 2022 18:33on dlcompare.fr
    Ça change des jeux qui ne font que suivre le fil historique et ça permet de bien s'évader. Espérons que celui-ci soit de bonne facture.
    Het is een afwisseling van spellen die alleen de historische draad volgen en het is een goede ontsnapping. Laten we hopen dat deze goed gemaakt is.
    Sarge T.
    Sarge T.
    7 jul. 2022 23:40on dlcompare.com
    Not sure what to think of it - Nacon doesn't really publish high quality stuff. But it does look like an interesting concept nevertheless :-) Whether or not it will be worth playing will have to found out once it releases. I'll probably skip it though.
    Ik weet niet wat ik ervan moet denken - Nacon publiceert niet echt hoogstaand spul. Maar het ziet er toch een interessant concept uit :-) Of het de moeite waard is om te spelen, zal moeten blijken als het uitkomt. Ik zal het waarschijnlijk overslaan.
    KqliuM
    KqliuM
    6 jul. 2022 01:23on dlcompare.fr
    Excelllent jeux de rôle avec une époque francaise à l'ancienne vive la révolution , vive la france !
    Uitstekende rollenspellen met een ouderwets Frans tintje, vive la révolution, vive la france!
    Jeyou
    Jeyou
    3 jul. 2022 14:38on dlcompare.fr
    Très intéressant, cependant le jeu semble un peu cheap. Mais je ne suis pas intéréssé que par les graphismes exceptionnel, je lui laisserai sa chance.
    Erg interessant, maar het spel ziet er een beetje goedkoop uit. Maar ik ben niet alleen geïnteresseerd in de uitzonderlijke graphics, ik zal het een kans geven.
    Sir_Magnetron
    Sir_Magnetron
    3 jul. 2022 13:54on dlcompare.com
    Love these type of games, sit at home in the evening.. hope some rain outside :D then play and relax, enjoying the atmosphere and art the developers added to this game.
    Hou van dit soort spellen, 's avonds thuis zitten... hopen dat er buiten wat regen valt :D dan spelen en relaxen, genieten van de sfeer en de kunst die de ontwikkelaars aan dit spel hebben toegevoegd.
    gennyshark
    gennyshark
    1 jul. 2022 09:54on dlcompare.com
    The French Spiders Games has opened pre-orders for its upcoming Soulslike Steelrising title. This game is heavily inspired by Bloodborne and is set in Paris at the time of the French Revolution. There will be two versions: Standard e Bastille It will be available on September 8th. Bloodborne with robots?
    Het Franse Spiders Games heeft de pre-orders geopend voor zijn aankomende Soul-achtige titel Steelrising. Dit spel is zwaar geïnspireerd door Bloodborne en speelt zich af in Parijs ten tijde van de Franse Revolutie. Er zullen twee versies zijn: Standard e Bastille Het zal beschikbaar zijn op 8 september. Bloodborne met robots?
    deltoro98
    deltoro98
    1 jul. 2022 08:56on dlcompare.es
    Juego de bastante agilidad, tipo darksouls, guardando las distancias
    Nogal een behendig spel, zoals Darksouls, afstand houden.
    fano23
    fano23
    1 jul. 2022 05:44on dlcompare.es
    Habia visto este juego antes y tiene muy buena pinta, tanto los graficos como la jugabilidad
    Ik heb dit spel al eerder gezien en het ziet er erg goed uit, zowel de graphics als de gameplay.
    Laat meer reacties zien
    • Technische informatie

    • Officiële website : Steelrising
    • Categorieën : Actie , Avontuur , Rollenspellen , Vertelling
    • Uitgever : Nacon
    • Ontwikkelaar : Spiders
    • Modus : Solo
    • Verschijningsdatum : 8 september 2022
    • Systeemvereisten
      • Minimaal
      • OS : Windows 10 (64 bit)
      • CPU : Core i7-3770 / Ryzen 5 1400
      • RAM : 8 GB
      • GPU : GeForce RTX 2060
      • Opslagruimte : 67 GB
      • Aanbevolen
      • CPU : Core i7-8700 / Ryzen 5 3600X
      • RAM : 16 GB
      • GPU : GeForce RTX 2070 SUPER / GeForce RTX 3060 Ti / Radeon RX 5700 XT
      • Opslagruimte : 67 GB
    • Leeftijdsclassificatie
    • PEGI 12ESRB M
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief