Eneba COM
 
 

The Black Heart

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    The Black Heart is een 2D 1vs1 vechtspel met een gotisch thema, waarin wezens elkaar in gruwelijke gevechten doodvechten. Ook al is het een vechtspel, je bevindt je in een parallelle dimensie waar de heerser gevallen is. De koning gebruikte de kracht die in zijn eigen hart was opgeslagen om de wereld en de wezens die erin leefden te scheppen, maar een kwaadwillende, Final genaamd, rukte zijn hart eruit en vermoordde hem.



    De verhalen vertellen dat de drager van dat hart enorme macht zal hebben, daarom zullen zes wezens, zowel uit deze parallelle dimensie als uit onze wereld, op zoek gaan naar het hart voor hun eigen doeleinden. Speel als een reusachtige worm en eet je vijanden levend op of als een groot monster met stekels en tentakels die je tegenstanders uit elkaar scheuren, of misschien probeer Peketo en steek ze dood.



    Dit nieuw geupdate spel met moderne specs, en visuele en audio verbeteringen, viert zijn 10-jarig bestaan. Gecreëerd door 1 persoon, door 7 jaar van hard werken, dat omvat, muziek, verhaal, programmeren, graphics, en eigenlijk het hele spel.



    Als vloeiende gameplay, combo's, epische muziek, vreemde picturale landschappen, pixelachtig bloed, en complexe storytelling als wat je zoekt, The Black Heart is een perfecte match voor jou.

    Lees verder

    Beste prijzen voor The Black Heart

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over The Black Heart

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief