Eneba COM
 
 

Those who Came

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Ontdek een planeet voor jouw ras om zich op te vestigen in Those Who Came, een co-op RPG waar het jouw missie is om een vijandige wereld te temmen door te genezen, niet door te doden. Je bent een van de Sainen, een van de laatste van je ras. Na duizenden jaren van vreedzaam bestaan heeft je planeet een catastrofe meegemaakt die haar onbewoonbaar heeft gemaakt, waardoor je volk naar de sterren is gestuurd op zoek naar een nieuw thuis. Na jaren van omzwervingen vinden jullie één kandidaat-Solarus, een dodelijke planeet met een harde en dodelijke omgeving. Solarus wordt al bewoond door een soort die de Torek heet. Nu moet je een manier vinden voor de Torek en Sainen rassen om samen te werken en hopelijk deze gebroken planeet te genezen.



    Kies je speelstijl als Sainen door één energievaardigheid te kiezen: Airy, Ether, Fire en Jointer. Reis over de planeet op zoek naar nieuwe pakken waarmee je met de omgeving kunt samenwerken en deze kunt genezen. Je kunt solo spelen of met de hulp van vrienden. Vergeet niet dat hoe meer je Solarus geneest, hoe makkelijker de laatste uitdagingen worden.



    Geweld is niet de weg naar de overwinning. Je moet je krachten beheersen en leven naar Solarus brengen om je volk een thuis te geven. Welkom bij een nieuwe manier van RPG's spelen in Those Who Came.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Those who Came

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Those who Came

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief