Instant Gaming EU
 
 

Dire Vengeance

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Gebruik heilige krachten tegen de bewoners van het Duistere Rijk! Dire Vengeance is een old-school Metroidvania waarin je moet springen, sprinten en ontwijken om dodelijke vallen te ontwijken terwijl je hordes demonische vijanden afmaakt.



    Jij bent Pandora, een avonturier die de taak heeft de Wereld van het Licht te redden. Wanneer kwaadaardige sekteleden een portaal naar het Duistere Rijk openen, laten ze een nachtmerrieachtig leger op de wereld los. Je moet afdalen naar de hel, zijn leger verslaan en de Duivel zelf vernietigen om het conflict te beëindigen.



    In Dire Vengeance , een eenvoudige platformgame, neem je het op tegen 8 generaals van de hel als eindbazen. Reken af met machtige tovenaars, gemechaniseerde gedrochten en gruwelijke ondoden. Overleef in helse levels met verschillende omgevingen - ijs, lava, woestenijen en zelfs levend vlees.



    Gebruik je mystieke Viper Sword, maar kijk ook uit naar andere wapens die je kunt inzetten tegen de demonische horde. Versla elk lid van de verdoemden en lees vervolgens over hen in het Bestiarium om hun ware gruwelijke aard te ontdekken. Verken elk levendig en weelderig geschilderd level om geheime paden en schatten te ontdekken. Tot slot kun je rocken op de heavy metal soundtrack van Hooman Ahmadi. Alles wat je wilt van een old-school platformer vind je hier in Dire Vengeance.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Dire Vengeance

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Dire Vengeance

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief