Eneba COM
 
 

Growbot

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Help een schattige kleine robot haar kostbare huis te redden in Growbot, een point and click puzzelavontuur dat zich afspeelt in een verre, surrealistische wereld.



    Het spel speelt zich af op een asteroïde genaamd Kew, een prachtige plek vol leven en bewoond door wezens genaamd Growbots, vriendelijke humanoïden die voor de plek zorgen. Een mysterieuze kosmische kracht breekt echter door het beschermende schild en verstoort het evenwicht van je wereld. Jij speelt als Nara, een jonge Growbot die de kneepjes van het vak nog aan het leren is. Nu wordt ze opgeroepen en moet ze samen met haar metgezel Brainapilla op een zoektocht om de machines van de asteroïde te repareren en haar wereld te redden.



    Growbot is geïnspireerd door games als Loom en bevat een exotische omgeving vol vreemde planten en buitenaardse wezens zoals Star Belly, die een sterrenstelsel in zich heeft. Verwerf vaardigheden door naar bloemen te luisteren en hun muziek na te spelen om verbazingwekkende effecten te produceren. Word verliefd op het ongelooflijke artwork van Lisa Evans en luister naar de prachtige melodieën van componiste Jessica Fichot. Zie vooral hoe Nara zich ontwikkelt tot de beschermer die ze had moeten zijn. Growbot is een hartverwarmend verhaal dat zich afspeelt in een wereld die op een kinderboek lijkt - maar als spel is het bedoeld voor alle leeftijden.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Growbot

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Growbot

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief