Instant Gaming EU
 
 

Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story

  • PC
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    De oorlog voor de mensheid is begonnen! Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story iseen hack and slash game waarin je het opneemt tegen een leger van aliens met behulp van een krachtig gevechtspak. Drijf de indringers terug en red wat er over is van de mensheid.



    In de verre toekomst is het machtige BETA-ras gearriveerd en is bezig de mensheid te vernietigen. De oorlog om te overleven woedt al tientallen jaren. De enige hoop van de mensheid is een humanoïde mecha die bekend staat als de Tactical Surface Fighter, een geavanceerd gevechtsvliegtuig dat aliens in een oogwenk kan verslaan.



    Speel in een van de drie speltypen: Story, Frontier, en PvP.



    In de verhaalmodus kruip je in de huid van Shirogane Takeru, de protagonist van Muv-Luv Alternative, die een krijger wordt die de mensheid verdedigt. Maak keuzes die het verloop van het verhaal beïnvloeden en bepalen welk einde je krijgt. Terwijl je BETA aliens verslaat, verzamel je afgevallen onderdelen en stel je een nog krachtigere mecha samen.



    In de Frontier-mode sluit je je aan bij een online factie die de invasie van Japan afweert. Werk samen met andere spelers om de doelen van je factie te bereiken en de uitkomst van de oorlog in jouw voordeel te beïnvloeden.



    In de PvP-mode vecht je in teams van 4 spelers en bewijs je je superioriteit in de strijd.



    De wereld is van jou om te verdedigen met je machtige mecha-soldaten. Speel Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story en vernietig de BETA voor eens en voor altijd.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Project MIKHAIL A Muv Luv War Story

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Opmerkingen over Project MIKHAIL: A Muv-Luv War Story

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief