Eneba COM
 
 

Bloodshore

  • PC
  • PS5
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Van de producers van The Complex en Five Dates komt Bloodshore, een interactieve film waar jij bepaalt wat er verder gebeurt, en elke keuze kan een dodelijke zijn. Jij bepaalt het lot van verschillende deelnemers in Bloodshore's brutale strijd.



    Speel als Nick, een ongelukkige acteur die op zoek is naar de rol van zijn leven. Maar dit kan ook zijn laatste zijn. Hij heeft zich net aangesloten bij het 13e seizoen van Kill/Stream, de grootste reality tv-show ter wereld. De cast bestaat uit een mix van social media persoonlijkheden, stream spelers, MMA professionals, en geharde criminelen. Elk vecht voor zijn leven, waardoor er weinig en fragiele allianties ontstaan. Nick moet het opnemen tegen 50 andere deelnemers en moet tot het einde overleven om de ultieme geldprijs van 10.000.000 dollar te winnen.



    Het FMV-genre laat je volledig opgaan in een spel vol dodelijke plotwendingen en verraad. Terwijl je je prijs nastreeft, zie je de gevolgen van je acties zich afspelen via Bloodshore's verschillende eindes. Als er zoveel geld op het spel staat, is het ieder voor zich.

    Lees verder

    Beste prijzen voor Bloodshore

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor PS5 om te activeren op Playstation Network.

    Opmerkingen over Bloodshore

    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief