Instant Gaming EU
 
 

DYSMANTLE

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Maak een prijswaarschuwing aan

Topwinkels

    Verken, foerageer en overleef in een post-apocalyptische wildernis. DYSMANTLE is een open-wereld survival RPG die je meeneemt op een reis vanuit de veiligheid van je ondergrondse schuilplaats naar een wrede nieuwe wereld waar alleen de sterksten overleven. Verzamel, oogst, maak en bouw om in leven te blijven.



    Je komt terecht in een veranderde wereld, een plek waar wilde dieren en gevaarlijke zombies rondzwerven. Op een of andere manier moet je een manier vinden om te overleven. Je moet een gebied vrijmaken van monsters en dan je eigen buitenpost bouwen. Maak je eigen gereedschap, kleding, wapens en andere voorwerpen. Gelukkig is 99% van de voorwerpen in deze wereld breekbaar, zodat niets je ervan kan weerhouden het hele terrein te doorkruisen.



    Je moet alles doen wat nodig is om de monsters voor te blijven. Iets vreselijks heeft mensen gemuteerd in uitgehongerde zombies, en het is aan jou om ze voorgoed uit te schakelen. Als je dat niet kunt, vlucht dan voor nu en kom terug als je een hoger level hebt of betere uitrusting.



    Er is nog veel meer te doen als je de open wereld van DYSMANTLE verkent. Zoek puzzels en ontdek vreemde geheimen die door de Old Ones zijn achtergelaten. Ontdek geavanceerde technologie uit een vervlogen tijdperk. Verzamel mythische voorwerpen die je kunt gebruiken om krachtige uitrusting te maken. Het is moeilijk leven in de post-apocalyps, maar als je eenmaal weet hoe, kun je zeker gedijen.

    Lees verder

    Beste prijzen voor DYSMANTLE

    Gebruik je CD-sleutel op Steam.

    Gebruik je PS5 code op het Playstation Network.

    Code voor Xbox om te activeren op Xbox Live.

    Opmerkingen over DYSMANTLE

    djsaucisse
    djsaucisse
    25 aug. 2022 14:11on dlcompare.fr
    une tuerie ce jeu je le conseil énormément bon jeu
    een killer spel ik beveel het zeer goed spel
    Ontvang de beste deals en kortingscodes voor gamers

    Abonneer je op onze DLCompare-nieuwsbrief